Věčný sníh

Věčný sníh

Anotace: Reakce na kalamitu, kdy v Říjnu napadlo tolik sněhu, že stromy se neudržely a větve se lámaly.I proud vypadl.

Věčný sníh,
z nebe na zem padá,
bílá záhada,
nevíme již,kde je sever a kde jih.

Větve se lámou,
není zde bezpečno,
jak padá to bílé zlo,
stromy umírají,brzy padnou.

Proud dávno vypadl,
les se zatím drží,
pohled se mlží,
při zjištění, že sníh znovu napadl.

Obloha bílá,
stálé bílé mraky,
jaký je ten život zimní,jaký,
když drtí ho bílá síla.

Cesty již není,
zmizela v dáli,
bohové ji sněhem zasypali,
doufám, že nebyla jen sněním.

Odříznuti od světa,
tajně zde strádáme,
se sněhem si však nezadáme,
snad dočkáme se jara, léta.

Autor Elie, 21.10.2009
Přečteno 691x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí