O zimě

O zimě

Anotace: Pro děti

Sbírka: Říkánky

O Z I M Ě

Už se paní Zima chystá
zase vládnout dozajista.
připravuje měkký sníh.
Ptáky láká teplý jih.

Slunce na svět jenom zívá,
vítr zimní píseň zpívá,
pod sněhem spí celý svět
Jen děti jdou dovádět.

Tvářičky jim zčervenají,
když si v mrazu venku hrají.
Květy v oknech kreslí mráz,
svět je z něžných bílých krás.
Autor cekelina, 22.11.2005
Přečteno 631x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (3x)

Komentáře

Bylo by vážně hezké vaše básně pro děti sepsat.

22.11.2005 19:40:00 | christine

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí