Podzim

Podzim

Anotace: Snaha vyjádřit své pocity ....

Podzimní plískanice se nesou ve zmanení smutku,
přináší slzy a kradou úsměv.
Stromy ztrácí své barevné hávy,
a nebe oplakává konec hezkých a teplých dní.

Mysl lidí podzimní čas unáší do depresí,
a ti, se jen na sebe navzájem hněvají.
Údělem člověka je tvářit se jako počasí,
a jeho zoubky ukryté za rty spinkají.

Je čas uzavřít vše smutné,
špatné vzpomínky "spálit",
a nedat se porazit tímto počasím,
ale jako v létě se stále tvářit.
Autor Anches, 23.10.2009
Přečteno 624x
Tipy 2
Poslední tipující: Agniezka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Je čas uzavřít vše smutné,
špatné vzpomínky "spálit",

ano, to bychom měli všichni udělat..

23.10.2009 18:25:00 | Agniezka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí