už zima do podzimu vchází

už zima do podzimu vchází

Anotace: je to task, zase už začíná pozdně podzimní čas

Sbírka: přírodou

V
už zima vchází do podzimu , nese si příšeří;
nevěří světlu;
co kdyby sluneční paprsky spoutaly její stíny?
A zatímco stromům rozdává sněhové čepice, po mezích rozprostírá šál,
z par na okna maluje první ledové kvítí
den svítá:
červánky jako jepice mezi nimi chycené v síti
vítají den:
ještě je podzim král
co s listím barevnou hru hraje
Autor jiřička, 03.11.2009
Přečteno 383x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí