bouřka

bouřka

Anotace: Pro ty, co se nebojí bouřky. Není to báseň, ale chybí mi na tomhle serveru ještě nějaká sekce.

Ona miluje bouřku.
Přináší jí jedinečnou energii.
Ona miluje mraky, které se hlasitě zlobí na letní dusno, které se odvážilo tak dlouho a krutě vládnout zemi.
Mraky jsou tmavé a kradou si od ní všechno napětí, aby mohly ještě více ztmavnout.
Náhle pocítí lehkost. K zemi padají první kapky. Obsahují naději a s každou kapkou, která se dotkne její kůže, proniká tento pocit do jejího těla jako zázračná mast.
Naděje proudí krví a dostává se ke všem orgánům.
Ona zaklání hlavu a chce se jí tancovat společně s kapkami v obětí s větrem.
Vzduch se pročišťuje a plíce ho radostně vdechují a laskají se s ním.
Ona se směje. Je šťastná. Každý blesk osvobodí jeden hrom a rozletí se po celé obloze, aby všem ukázal, jak je svoboda krásná.
Ona ho chápe. I ona cítí volnost své duše a užívá si jí, alespoň do chvíle než naposledy zahřmí.
Autor saty, 04.11.2009
Přečteno 367x
Tipy 3
Poslední tipující: susana načeva, harmony
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí