Motýl

Motýl

Anotace: Kdeže motýli loňští jsou...

Je tak elegantní.

Kouzlí piruety
a třepetavým letem
navštěvuje květy,
když se toulá světem.
Jak miluje slunce
a provoněnou zem..

Báseň je u konce.
Připíchli jej sem
-do sbírky motýlů.
Autor tichy.drak, 25.11.2005
Přečteno 473x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Na jarních květech,
první letky výzvědné,
v třepetu tají dech,
kresby v pelu souměrné,
setře nešetrný dotek...

25.11.2005 10:48:00 | Krtica

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí