Černá díra

Černá díra

Anotace: Co to asi znamená, hm?

"Jsem černá díra ve vesmíru,
kam směřuje i vaše slunce.
Likviduju soustavy ne na míru,
nad obědem meju si zase ruce.

Příště snad velký rudý obr,
pomalu celá galaxie sama."
Chlapa uchvátil hustý bobr,
který měla jedna fešná dáma.

Po večeři nedala mu žádný klid,
celou noc vrněla vzrušením.
Nevěděl, co na něm mohla mít,
planetě, kde je to příšerný.

Ani příští dny nebyl nikdy sám,
spokojen nezávaznou rozkoší.
Dal sbohem galaktickým zahradám.
Černá díra, která ho zas pokouší.
Autor jehlaspichlas, 12.11.2009
Přečteno 327x
Tipy 10
Poslední tipující: carodejka, enigman, Psavec, hašlerka, nejsembásník
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Myslím že vesmír nás v budoucnu hodně překvapí.

13.11.2009 21:30:00 | carodejka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí