Podzimní nálada

Podzimní nálada

Anotace: ***

Takový k nám chodí podzim
Ledabylý malíř jemuž kvapem blednou barvy
Vysvlečené stromy trčí do nebe svou bídou
Schřadlé listy podobné jsou
spláclé kapce hnědých žilek

Jeden z nich se rosou přilepil mi na okno
hledím skrze něj jak se z kraje vypařuje síla
dlouho chtěl bych se tak dívat
dýchat svěžest mezičasí
mezi dvěma prostory si okouzleně zpívat
Autor Faust88, 17.11.2009
Přečteno 372x
Tipy 2
Poslední tipující: Bíša, Kapka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí