ODSTRAŠUJÍCÍ

ODSTRAŠUJÍCÍ

Anotace: Pro citlivé duše spíše nevhodné.

Zhebla laňka na paloučku
tam, kde vede cesta.
Rozkládá se po lehoučku
jako jedna ze sta.
Ona si tam klidně leží,
nemá žádné starosti.
Orgány jí tiše teří,
maso padá od kosti.
U té její mrtvoly,
co jde poznat už jen stěží,
červy drží patroly.
Pro sebe si ji tam střeží.

Poprosit tě proto toužím
o tu malou laskavost,
kolem sama dlouho kroužím
a mám toho právě dost.
Tak až bude noc,
ty pojedeš tím svým vozem,
dávej pozor moc,
ať nevezmeš ňákou o zem.

Byl by to fakt pech,
sledovati na chvilku,
než ji vsákne mech
opět další zdechlinku.
Autor KockaEvropska, 19.11.2009
Přečteno 293x
Tipy 13
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Holis, Boudicca, Psavec, Nergal, drsnosrstej kokršpaněl, Linzerka, Zpátky, Zefi, Květka Š., ...
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Chutně nechutná.

25.11.2009 23:34:00 | Psavec

at zije dekadence.. :) dobrou

24.11.2009 23:56:00 | Nergal

povedený, originální

23.11.2009 22:50:00 | drsnosrstej kokršpaněl

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí