podzim už po několikátý

podzim už po několikátý

Anotace: /*/*/

tak poď honem, utečem
zatřepat stromem, opadat listí
ze stromů hulákat na lidi
s větrem, než zjistí
kdo je to, koho nevidí
tak jako podzim
šeptat zmijím : děte spát
toulat se mlhou
brouzdat natruc kalužema
nebo stěhovavejm ptákům lhát
že zůstat mohou
že je zima odložena
tak jako podzim
usrkávat déšť z mraků
milence chytat za ramena
z prázdnejch ulit vyhánět léto
sápat těly papírovejch draků:
vrať mi dětství , potvoro zatracená
Autor kulishak, 27.11.2005
Přečteno 371x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Mně se taky moc libí.

28.11.2005 06:59:00 | Hančí

Pěknýýý:) Ten závěr se mi moooc líbí:)

27.11.2005 20:27:00 | makretka

super kámo VÁŽNĚ super !

27.11.2005 19:31:00 | sköld

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí