Prosinec

Prosinec

Anotace: Rok - pro děti

Sbírka: Říkánky

PROSINEC

Když poslední měsíc v roce
připravuje na vánoce
měkké bílé peřinky,
den se krátí, noc je dlouhá
a nám zbývá chvilka pouhá
do kouzelné hodinky.

V kuchyni to voní krásně,
stromeček má zlaté třásně,
baňky, svíčky, zvonečky,
abychom se v téhle chvíli
všichni spolu potěšili,
rozbalili dárečky.
Autor cekelina, 27.11.2005
Přečteno 674x
Tipy 1
Poslední tipující: Pevya
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře

Píšeš něžně.

01.11.2009 12:05:00 | Pevya

úplně jsi mi navodila vánoční náladu!krása

02.12.2005 15:42:00 | christine

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí