To nic to jen vítr

To nic to jen vítr

Anotace: fjůůůůů....

Vítr si hladí důvěrně křoví
čeká až nadejde setmění
pod mostem raději v noci hoví
Po staletí pranic nemění.

Starší než písmo do skály vryto
pamatuje věky země dlouhé
slyší co má zůstat navždy skryto
jen svolává k sobě duše pouhé.

Vítr zas kvílí okolo keře
započaly věky nové
otvírá dny a taky dveře
tak šťastné světy snové.
Autor Čoki, 26.11.2009
Přečteno 525x
Tipy 8
Poslední tipující: Quigleika, labuť, Boudicca, Květka Š., Nút
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Líbí se mi :)

26.11.2009 19:39:00 | malá slečna

Vítr ten bere i klobouky z hlavy
a tím se vítr náramně baví...fíííí.

26.11.2009 18:24:00 | Květka Š.

pfůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůů :o)
jako ten lístek ...

26.11.2009 17:05:00 | Nút

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí