zima ???

zima ???

Anotace: Chcete vědět co dělám ve škole? pokus o volný verš

Sníh padá za oknem
Je asi předzvěst příchodu nového roku
Možná, že napadne ho dva metry a my tu navždycky ve sněhu zapadnem

A padá dál
A na tabuli píše
Slova co spadaj do rostlinné říše
Co bude dneska k obědu ?

Začala zima veliká
Z okna táhne
A přijel Martin na bílém koni

Hezky se na mě usmíval.

Podal mi ruku a tváře mi spálil
Až byly jak tráva ledem pokrytá
Kolem mě lítali růžoví sloni
A matika skončila...
Autor Magna, 28.11.2005
Přečteno 566x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Dobré to bylo... Nemám rád volný verš, nepřitahuje mě, ale tohle bylo dobré i bez přesných rýmů. za 100

29.11.2005 11:10:00 | Daniel S.

na to že je to poprvé tak slušný.

28.11.2005 20:24:00 | christine

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí