Větře, postůj

Větře, postůj

Anotace: *** už to opět začalo... co bude zítra...

Orkán žene krajinou,
bere vše, co vidí.
Hory mají kořeny,
skály mlčky stojí.
Praskají a sténají,
písek tiše roní.

Až uklidní se příroda,
vyčistí spadlé listí,
napadne bílá peřina,
pokrytá ledovou tříští.

Zima si žezlo přebírá,
krutě a chladně,
vítr se prohání po pláni,
nebezpečně ladně.

Větře, postůj, nepáchej dál škody.
Uklidni své živly, nežeń do záhuby.
Autor devcatko z jetele, 30.11.2009
Přečteno 327x
Tipy 8
Poslední tipující: jerabina, Paulín, strawbery, Květka Š., Bíša
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Pěkné.

02.12.2009 21:56:00 | Paulín

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí