Mystická krajina

Mystická krajina

Anotace: o krajině, kde můžeme snít

Stromy se větvemi objímají
do sebe splývají
zachvěním lásky
z nich listy padají

Utichlá krajina
beze slov usíná
smutnému srdci
náruč klidu otevírá

Zvlhlé jeřabiny
do úsvitu duše padají
teplo jejich barev slzy přikrývá
zasněným očím víru rozehřívá

Všude jen ticho
šuměním větví doprovazené
a jasnými paprsky
jako dětské hravé ručky s obelisky
co chtějí být posvátné

Dívenka sedí uprostřed ticha
a život za obzorem krajiny
udýchaně pospíchá
Autor Gretka Klementain, 30.11.2009
Přečteno 474x
Tipy 6
Poslední tipující: vodnař, Amáta, Holly-EnD, harmony
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ještě jednou duše v sázce za osvobozením.
Opatruj se den adventní.

06.12.2009 23:53:00 | ringomáza

Právě zní Věra Špinarová s Tenkrát na Západě
a umocněný souzvuk mě dostal.Nádhera.

06.12.2009 23:44:00 | ringomáza

Psáno s velkým citem! Pěkné, díky...

02.12.2009 07:45:00 | Amáta

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí