Úplněk

Úplněk

Anotace: Včerejší kouzelný úplněk..

Zářivým svitem protínáš oblohu,
tiše stoupáš cestou snů.
Odolat nechci a nemohu.
Dnes v noci, doufám, neusnu.

Záblesky tvých bílých vlasů,
toulají se po kůži.
Píšou řádky milých vzkazů,
co pohladí mě po duši.

Dnes nademnou bdíš v celé kráse,
já tolik jsem se těšila,
až uvidím tě znovu, zase,
abych lásku tvou ti splatila.

Vnikáš mi do duše a plníš ji láskou.
Tvá přítomnost mě sladce hýčká.
Mé touhy bdít pomalu hasnou -
tiše a něžně zavíráš má víčka.
Autor Sýkorka07, 03.12.2009
Přečteno 479x
Tipy 13
Poslední tipující: Nussichoco, Kars, stravla, Isquieasuus, Bíša, Petbab, Květka Š., Mbonita, strašidýlko-střapatý
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Nádherný prožitek

08.12.2009 20:40:00 | Kars

krásně napsaná ST

05.12.2009 19:43:00 | stravla

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí