Polámal se mraveneček

Polámal se mraveneček

Anotace: chudák...

Polámal se mraveneček
ožralý jak ten cep byl.
V hospodě U Pavouka
celý večer medovinu pil.

Polámal se mraveneček
navštívit musel doktora.
O nožku svou zakopnul
do cesty připletla se potvora.

Polámal se mraveneček
do ordinace dokulhal.
Poprosit lékaře chtěl
by mu nohu obvázal.

Polámal se mraveneček
po pomoci chudák pátrá.
Léku se mu zachtělo
též na bolavá játra.

Polámal se mraveneček
radu doktor mu dal.
Zaplaceno tuze dostal
medovinu si všechnu vzal:

,,Když nasávat neustaneš
dostaneš se sem zas.
Dlouho to trvat nebude
a jednou si zlomíš vaz.“

Polámal se mraveneček
v abstinenci musí žít.
Doma sedět je nucen
kapky rosy místo medu pít….
Autor Modrý Adept, 29.11.2005
Přečteno 1108x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí