Červený kámen

Červený kámen

Anotace: Tato je z blízkého okolí, kam často chodívám.

Sbírka: Beskydy

Traverzem, úbočím,
noha nohu mine,
chodívám od dětství
co čas dobou plyne.

Na jaro, na léto,
zimou i podzimem
vracím se k lavičce
za pěkným pohledem.

Pohledem k hřebenům,
pohledem k Beskydům
nakouknu do lesů,
polí i k sousedům.

Lavička zaroste
pohled pak přestane.
Pohled co na věky
v srdci mém zůstane.
Autor Puskin, 09.12.2009
Přečteno 455x
Tipy 9
Poslední tipující: Marfuša, Zefi, labuť, Květka Š., Kars
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Takovéhle mám rád
a proto ti misím St dát

09.12.2009 20:37:00 | Kars

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí