Padá hvězda

Padá hvězda

Anotace: kratinké;)

/Jé, co to je?/

/To jsou hvězdy víš/

/A já tam mám taky hvězdičku?/

/Určitě, každý ji tam má/

Jednu Hvězdu Naděje
na inkoustové modři,
kde zářící závěje
za soumraku tmavomodří.

/A která je ta moje?/

Můžeš si vybrat,
třeba tuhle.

/Jé, ona spadla!/

Chtěl bys ji sesbírat?
Ale…to nepůjde.

/A kde teda je?/
/Budu mít jinou?/
Autor Jiná, 10.12.2009
Přečteno 413x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

milá,hravá,jako třpyt krystalu ledu ve slunci

13.12.2009 23:51:00 | ringomáza

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí