Mocná síla

Mocná síla

Anotace: Kam míříš a odkud přicházíš...?

Ty tajemný a neznámý,
ty odvěký a silou nabitý,
jsi blíž a tak vzdálený,
v mé mysli jsi ztemělý.

Ty silou svou,
hybeš tím co nevidím,
a přinášíš
co uchopit nelze.

Věci plují bez přestání
kolem duší svobodných,
jak bez tíže
jsi vysoko,
ale zdáš se být níž.
A já se ptám...
kdo jsi a odkud přicházíš?
Autor greenus, 15.12.2009
Přečteno 388x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí