Jsou mezi námi

Jsou mezi námi

Anotace: bijte je...

Bzííí, bzííí, bzííí…
zvuk pokojem zní.
Nikam se neschováš
nepřítel o tobě ví.

V parném létě zrození
miliony jich jsou.
Bez ohledu na mrtvé
za potravou jdou.

K cíli však doletí
jen ti nejlepší.
Kůži nabodnou
útroby si potěší.

Kdo však smůlu má
na mechanizaci natrefí.
Do vzorku plácačky
tělíčko své nalepí.

Jed v láhvi stlačený
též proti hmyzu pílí.
Účinnost minimální
chutí po krvi stále šílí.

Šanci na přežití
kapka krve zvýší.
Padlé prý pomstí
generace příští.

Věčný to je boj
vyhrát se nedá.
Komárů mračno
oběť svou si hledá…
Autor Modrý Adept, 01.12.2005
Přečteno 399x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

něco pro mě. moc pěkné

01.12.2005 15:52:00 | Nausika

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí