Smutný krokodýl

Smutný krokodýl

Anotace: Těžký život krokodýlka.

Krokodýl vám slzy roní,
měl svou družku, už je po ní.
Jeho milá samička,
nesnese mu vajíčka.

Za tu smůlu hlavně může,
krokodýlů drahá kůže.
Tyhle módní výstřelky,
dělají z nich kabelky.

Jak dostal na pomstu chutě,
prohnal jednu dámu krutě.
Vytrhl jí kabelku,
přežil také přestřelku.

Krokodýl zas slzy roní,
hlavu též zármutkem kloní.
Místo družky kabelka,
radost vskutku nevelká.
Autor Psavec, 16.12.2009
Přečteno 419x
Tipy 31
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Rikitan, Lioness, Matty09, hezule, Zpátky, labuť, Zefi, Juraj Hrom, enigman, ...
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ani náš,"brněnský krokodýl"
potomků se taky nedožil...

16.12.2009 22:27:00 | Květka Š.

vskutku nevelká radost
příště napiš o žížalách :)

16.12.2009 22:20:00 | blue

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí