Mráz

Mráz

Anotace: Ve dvě ráno,kdy jsem vykoukl oknem ven

Nastalo ticho v přírodě
krájím plástve sněhu
zdávalo se mi o vodě
přeji si zažít něhu.

Nad stříbrným závojem
na pouti dotkl střech
tělo zahřáté nápojem
kouzlo už nás nech.

S dechem nastalo zrání
umíral pomalu v noci
střely nemají stání
osud plně v jejich moci.

Vločka objímá druhou
našla svoje světy
ledový den její vzpruhou
štěstí z urvané věty.
Autor Čoki, 18.12.2009
Přečteno 347x
Tipy 4
Poslední tipující: Nút, Květka Š.
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

.

18.12.2009 21:08:00 | Nút

Pak vločky všechno zdobí
tím krásným krajkovým
přeji ti krásné Vánoce
víc už ti nepovím.

18.12.2009 16:46:00 | Květka Š.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí