Měsíc na nebi

Měsíc na nebi

Anotace: co mám pořád psát, prostě o měsíci ...

Nádherný večer
tady byl
Měsíc
na nebi zazářil.

Vykoukne z pod mraků
na tuto zem
co vykoná zázraků
když přijde sem.

Rozežene mraky
na nebi
tam i tady taky
jak, lidé nevědí.

Zažene chmury
ozáří kraj
přiláká můry
prosvětlí háj.

Noc je jeho královstvím
té si užívá
než leskem spanilým
slunce ho vystřídá.

Svítí schován
za nebeskou pěnou
zůstává zachován
když nebesští pastýři
mraky rozeženou.
Oko zářící
za hradbou zdobenou
nádhernou světici
v peřinách ukrytou.

Měsíc to jest
patří mu sláva i čest.
Autor Alien.v.v.s., 19.12.2009
Přečteno 384x
Tipy 25
Poslední tipující: Dreamer, Juan Francesco de Faro, Kimiko, losscar, strawbery, Andělská holka, WAYWARD, Agniezka, susana načeva, Beepat, ...
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Hezké :)

29.05.2011 21:58:00 | Dreamer

krása sestři:o) miluji Měsíc..

26.12.2009 23:18:00 | Agniezka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí