O České republice

O České republice

Anotace: ...

Země Česká krásná je,
my jsme rádi že tu je,
všichni co tu žijeme,
pěkně si zde vedeme.

I když někdy zazlobí,
přes to nás to nabudí,
bouřky,blesky,záplavy
krásy naší Pálavy.

Jaro,léto,podzim,zima
všechno z toho je tu prima,
i když zrovna neni hej,
v létě všechno bude nej.

V zimě to tu bude děs,
nezůstane ani pes,
všichni domu zalezou,
a až v létě vylezou.
Autor Jarda619, 24.12.2009
Přečteno 323x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí