Vločka

Vločka

Anotace: co dodat

Spadla mě vločka do oka
studí jak led a přesto je z ní voda
spadla mě vločka do oka myslím si že je ji škoda
proč nezůstala vločkou ze sněhu
a nezakryla stráně
kde je pak slyšet dětský smích
když odstrkují sáně
spadly vločky na chodník
zůstaly pouhé kaluže s pavího peří
dále jen zdrcující nic když auta
vzdálenost si měří
Autor jaroslava anna, 26.12.2009
Přečteno 429x
Tipy 1
Poslední tipující: malá slečna
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí