Myslivci

Myslivci

Anotace: Honu zdar.

Sbírka: Třesky plesky

Sešli se myslivci na honě
ale dřív než na maso skopové
stavili se v místní hospodě
na nějaké ty rundy rumové

Pak se tiše rozprostřeli v houští
tu se cosi zahýbalo ve křoví
s prstem připraveným na spoušti
kanec, jelen, srnka, kdo ví?

Ze dva ze tři rychlé kroky
prásk a rána jako z děla
a už pan doktor loví broky
ze zadní části těla
Autor Matty09, 27.12.2009
Přečteno 414x
Tipy 11
Poslední tipující: 4LJFilip, Zefi, labuť, Psavec, hašlerka, susana načeva, J's .., Květka Š., Sidonie89, Mbonita
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Tyhle myslivecké nehody jsou dost časté.

29.12.2009 00:00:00 | Psavec

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí