Noc

Noc

Anotace: bylo půl druhé ráno a já jsem dostala chuť na napsání básně.. :-)

Když tma se zvolna snáší,
a na silnici se práší.
Vzplane poslední slunce paprsek,
a ty si uvolníš opasek.

Krásná noc se blíží,
oči se ti klíží.
Měsíc vzhlíží z nebe,
jakoby svítil jen pro tebe.

Nádherný hvězdy svit,
vyvolá v tobě klid.
A ty spokojeně usínáš,
uši ještě napínáš.
Slyšíš lesa zvuky,
jsou jen na dosah ruky.

Když již spokojeně spíš,
mysliš si,že bdíš!
Celá krása znovu se ti zjeví,
na tom překrásněm modrém nebi.
Autor Gapa, 28.12.2009
Přečteno 356x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí