Taková je zima

Taková je zima

Anotace: ***

Venku se bílá krupička prohání,
no okna poklepává,
pojď se mou, má milá,
navlékni si svou bílou košilku
a nechej se svádět dujivými vlnami
mé krupicové kaše.

Pojď, uvaříme si ji...

spolu..

bude to jako v Hrnečku vař...
zahalím tě do průhledného závoje
.. a tvoji nahotu nechám kvést..

Berličkou dědečka Mrazíka přejedu tvá záda
a pak tě jako pro štěstí perličku,
vystavím u sebe v teplíčku...
I kdybys rozmrzla a chtěla utéci,
nepustím tě přes zatemněný práh...

Neutečeš,
budeš v krupici si hrát..
Neutečeš...
budeš svou nevěstu objímat...
Autor jerabina, 30.12.2009
Přečteno 662x
Tipy 6
Poslední tipující: Oťas, susana načeva, devcatko z jetele, Mbonita, borůfkovej shit.
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

jóóó, to by měli vědět spíš ti, co mě zplodili:D

06.01.2010 00:10:00 | jerabina

Kde se to v Tobě bere, děvče? Moc pěkné.

05.01.2010 13:21:00 | devcatko z jetele

hezké :)

30.12.2009 01:31:00 | borůfkovej shit.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí