Astrologická zima

Astrologická zima

Anotace: Taková malá reflexe na bahno před domem. Neviďme to tak pesimisticky! :-)

Je astrologická zima,
mrazů čas.
V nás jako v každé jiné volá
romantický hlas.

Jenže, zdá se, letos sníh
vůbec nenapadl.
Natěšený úsměv
na rtech nějak zvadl.

Teploty jak na houpačce
kazí pocit z prosince.
Mnoho z nás má stejný dojem,
počasí přišlo z blázince.

Vypadá to bohužel
celkem beznadějně.
Počasí, na rozdíl od lidí,
se tváří neprodejně.

Tak to zkusme s dotací
třeba dá ji EU.
Zima však nám jasně říká:
„Já vám na ní…“

Jak tohle počasí dopadne,
to dneska nikdo neví.
Třeba se však rosničkám
dobrá předpověď zjeví.

Tak nevěšme hlavu
a neztrácejme romantickou duši.
Vytáhněme čepice,
ty přece našim uším sluší.
Autor Alasea, 03.01.2010
Přečteno 611x
Tipy 8
Poslední tipující: Vlk v rouše, jedam, Mirime, Bíša
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí