Mám rád ...

Mám rád ...

Anotace: Malířovo vyznání

Mám rád slunce v zahradách
když vychází když zapadá
Kouzelník co čaruje
stíny jsou, světlo je.

Mám rád nebe bez mraků
i to hrozivé v lijáku
Odraz na paletě hladiny
chvíle změní se v hodiny

Mám rád slunce stmívání
když udržím ho na dlani
všechno rázem pozlatí
jako když někdo ruku podá ti

Mám rád duhu na krajem
když na své struny zahraje
Ten akord z vody ze slunce...
Bůh s námi je až do konce

Ač není dosud ráje na zemi
já čekám, je nám Bohem slíbený
Tam každý ráno bude slunečný
a všechny barvy zase skutečný.
Autor painter, 03.01.2010
Přečteno 486x
Tipy 12
Poslední tipující: anděl s modrými křídly, kleopatra.sedma, susana načeva, labuť, hašlerka, Mbonita, Kars
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (5)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Taková krásná, to jsem potřebovala, děkuji :) ST

13.01.2010 00:57:00 | anděl s modrými křídly

Nádhera :)

10.01.2010 23:42:00 | kleopatra.sedma

Jinak, než vyznat se z lásky k přírodě, to snad ani nejde... líbí!

04.01.2010 08:10:00 | labuť

bravurní vyznání ST.

03.01.2010 22:50:00 | Acham

Příroda barvy čaruje
přes slunce je posílá do kraje
ST

03.01.2010 21:01:00 | Kars

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí