Kvetu i v lednu

Kvetu i v lednu

Anotace: *** stále mám naději...

Asi metr pod sněhem
je ukryta má fantasie.
Můj pohled na život se nemění.
Kvetu i v lednu,
v hlavě mám voňavé fialky
a vůni rozkvetlých lip.

Až vysvitne slunce,
moje fantasie vystoupí na povrch
a vše zalije zlatými paprsky.

Sníh se rozzáří statisíci pozemských hvězd,
světly, které jsou nadějemi se nechám vést.
Autor devcatko z jetele, 13.01.2010
Přečteno 650x
Tipy 14
Poslední tipující: TetaKazi, Kars, Oťas, susana načeva, Bíša, Psavec, hašlerka, Květka Š., Hazentla
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Když myšlenky ti kvetou v hlavě
pak vidíš všade květy hravě

22.01.2010 08:42:00 | Kars

krásně rozkvetlá,fantazie...ST

13.01.2010 13:49:00 | Květka Š.

Tak ať ti fantazie pracuje a napíšeš spoustu dalších básniček.

13.01.2010 13:33:00 | hypertenze

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí