Kluk co sbírá jahody

Kluk co sbírá jahody

Anotace: :)

Z laskavosti k srdci svému
dbám jen o dobrou stravu
vše zlé nechávám zlému
a dobrem jen krmím svou tlamu.

Dýchám jen lesní vzduch
mám na paměti zrození z přírody
odmítám ten městský hluk
co žene nás do záhuby.

Chodím všude jenom pěšky
pohyb je součást života
procvičuji svoje čéšky
a hlava se smogem nemotá.

Nejsem součást civilizace
jsem jen zrozen z přírody
vím, že tady je má štace
to vše je součást dohody.

S kým, že mám tu dohodu
sám se sebou, se svým tělem
a tak mám celkem pohodu
a jsem ve stavu bdělém.

Neznám zvonění mobilu
a nevím co je internet
ticho si pouštím v rádiu
a televizi jak by smet´.

Nejsem součást civilizace
ani proradné dítě přírody
ze mně nebude senzace
jsem jen kluk co sbírá jahody.
Autor Ďábel sám, 22.01.2010
Přečteno 333x
Tipy 9
Poslední tipující: mkinka, Psavec, Bíša, isisleo, WhiteSkull
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí