zimní spánek..

zimní spánek..

Anotace: ..bych potřeboval, zimá mě vyčerpáváááááá

co chce ta myšlenka, co mě zívá,
co mě říká zavři a jdi spát
nevím, odpovídat nedokážu, v zimě
spím, chtěl bych víc

ve vodě studený zamrzám a spím
a jen tak lehce hlídám,
co se kolem plíží lehkým krokem,
jako slunce, co v létě zapadá

probouzím se, probouzím a
jsem v očekávání, jen trochu roztaju
a připadám si skvěle

probuzenej usínám, zas ve vodě
zamrzám a zas taju, v kolorytu
si hraju
Autor humus, 25.01.2010
Přečteno 771x
Tipy 1
Poslední tipující: ewon
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

ta už mi přijde taková klidnější

28.01.2010 12:03:00 | ewon

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí