Sněhová

Sněhová

Anotace: :)

Dělám stopy ve sněhu
pomalu to křupe
sleduju tu nádheru
a v kříži mi lupe.
Hrablo tráví kamínky
rozsypané po zemi
jak mé dětské vzpomínky
sníh je jejich znamení.
Tma se kolem rozkládá
a blištící se sníh
každý kolem nadává
na rtech cítím smích.
Míjím další vchody
měním cesty na chodníky
sněhu tu jsou hory
a já snad zemřu smíchy.
Lidi jako zající
hopkají tu v závěji
uklouznout je smrtící
ve mně mají naději.

A já se směji.
Autor Ďábel sám, 26.01.2010
Přečteno 731x
Tipy 5
Poslední tipující: mkinka, Bíša, isisleo
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí