Bílá a zmrzlá

Bílá a zmrzlá

Anotace: klapky na očích?

Jedna vločka, druhá, třetí,
padají si z oblohy.
Jedna za druhou vzduchem letí,
padají mi pod nohy.

Svět zbělel rázem,
hezčí se zdál,
neposkvrněn kazem
bělel dál a dál.

Špína světa
se pod sněhobílou skryla,
však skutečnost je jiná,
pod tím vším je vina.

Tou zimní krásou
okouzlit se nechávám,
třebas dobře vím, že černou
na bílou nepředělám.

Jen na chvíli uvěřit,
že je vše dokonalé...
Zlo světa už neměřit
a nechat ho zamrzlé...
Autor A'tuin, 27.01.2010
Přečteno 720x
Tipy 8
Poslední tipující: ilona, susana načeva, Giginka, PANGÁSIUS, Netty de Touvenell
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře

Hezky napsáno...jenže ten svět není sám od sebe zlej,to my lidi si ho takovej děláme..bohužel..

28.01.2010 20:00:00 | Giginka

Krásná. ST

27.01.2010 15:26:00 | Netty de Touvenell

Pěkně napsáno ST.

27.01.2010 15:20:00 | Acham

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí