Obraz

Obraz

Anotace: ...

Krásný obraz skrytý ve spánku
nanášen je všemi barvami
nebe zalité krví červánků
pluje zde i nad námi

Pramen vzniku vyvěrá z nás
teče dál, kolem vysokých skal
když na okraji smrti příkrý sráz
srazí tě na zem, tam kam ses hnal

Každý závan silného větru
oblétne tisíckrát celičký svět
a ty oblečen v teplém svetru

Poohlédneš se zpět
kam jsi šel a půjdeš dál
jsi to ty, kdo obraz maloval
Autor Hmota, 30.01.2010
Přečteno 399x
Tipy 10
Poslední tipující: ilona, René Vulkán, labuť, hašlerka, nejsembásník
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Závěr je nejlepší.

11.03.2010 23:42:00 | René Vulkán

krásné..ST!

30.01.2010 19:54:00 | hašlerka

STéčková!

30.01.2010 19:15:00 | nejsembásník

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí