Bůh je do nás blázen

Bůh je do nás blázen

Anotace: z přírody..ze srdce..

Zasvítí pramínek z nebe
Ve sněhu mění se ve zlaté srdce
zahřeje..zem..
Promotané vzdušné lány semínek
štěstí a plno vzpomínek
roztává..do sněhu zapadá
stopa, dvě..
Černá volavka krouží kolem
nepřekonatelný dojem
usíná v korunách stromů
Ihned zjeví se duch země
živá voda potoků
rozmazluje smysly..jemně
zasněží Tě štěstí
Krása zimy všude kolem
usměje se do duše
nebeským rojem..hvězd

Andělská křídla jdou tiše
za Tebou..

Procházet se zářivou tmou
ledovou krajinou
přírodou opět znovuzrozenou
Dýcháš již píseň svou
brzy protkanou jarní oblohou..
Autor toulavá naděje, 01.02.2010
Přečteno 368x
Tipy 3
Poslední tipující: Judita, PANGÁSIUS
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí