Tichý svět

Tichý svět

Anotace: ...

Vítr se motá okolo,
na obloze ni paprsek,
zima se vkrádá kam nemá,
teplo je schouleno za mraky,
společně se sluncem

jako pláň po bitvě,
jak město po moru,
jak moře před bouří,
jak lidstvo bez vzdoru
Autor Sllunce, 02.02.2010
Přečteno 505x
Tipy 2
Poslední tipující: Jamesow
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí