útržek

útržek

Anotace: co jsem chtěla říct:kdo by slyšel

Sbírka: přírodou

kampak že hvězdy nám zapadaly?
Do sněhu nebo do snění?
Jen drobným cinkotem zazpívaly;
Kde zpívají právě teď?
K zbláznění ticho zní...
Jen ticho a černý pléd na obloze;
neslyší, žalost, žalování,
blaze si plují oblohou
ticho a černý pléd.
To do nich zapadaly
a měsíc se v nich zhlédl
Autor jiřička, 02.02.2010
Přečteno 400x
Tipy 5
Poslední tipující: ilona, vodnař, WhiteSkull, sestra-konec
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí