Mlha všude kolem mě

Mlha všude kolem mě

Anotace: Příroda v mlze...

Mlha přede mnou, mlha za mnou
mlha všude kolem mě.
Ať se do širé dáli podíváš,
nic nezahlédneš, jen sám sebe a mne.
Avšak cosi z dáli, vydává ti tichý zvuk.
Zní to jako bubínek...bubínek a zvon,
blíží se mlhou tón.
Hudba celým lesem zní, mému uchu lahodí,
nejen jemný zvuk tu je, pláč se také zjevuje.
Kdo to může býti, kdo to může plakati?
Mlha se náhle zřidčuje, les temný odkrývá,
nádhernou květinu lemuje ošklivá kopřiva.
Tak končí lesní píseň zdar,
a mějte rádi přírodu, vždyť je to dar!
Autor girlofheaven, 09.12.2005
Přečteno 482x
Tipy 1
Poslední tipující: Agniezka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře

příroda je náš chrám...:o)

29.09.2009 10:51:00 | Agniezka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí