Procházka Travou

Procházka Travou

Anotace: nebo Rosa?

Jako lesklá kapka rosy,
co čerstvým ranním vánkem padá,
do trávy jí zavlažené,
v níž šlapou Tvé prsty tak rády bosy,
každá věc je druhořadá,
pozoruji Tvé nohy obnažené,
jak píší do země eposy,
nic jiného mě nenapadá,
než číst si v nich řádky mě zaslíbené,
dostávajíc se do narkózy,
která nikdy neopadá,
považuji rýmy pro Tebe za završené,
zkoumám Tvého těla pózy,
a nic už mě nenapadá
Autor Sapphire, 15.02.2010
Přečteno 383x
Tipy 2
Poslední tipující: Bíša, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí