Světakraj metafor

Světakraj metafor

Anotace: dÍKY iRIEL.

Jak nadpřirozený ráj
vír pod nohama.
Života a smrti roj.
Skrz větve stromu pozoruji
kus města kraje
bez špětky ráje,
počátek světakraje
metafor.

Lunapark světel
před branami pekel
z člověka
stal se snad stoj?

Zážitky jsou nad požitky.
Pordáš-li je
stín padne v tobě.
Vzpomínkami platí
se draze.
Nepoznáš.
Budeš žít blaze
- bez námahy.
Bojíš se,
už není síly.
Umřeš.
Bez zážitků,
bez minulosti.
Nezůstaneš v světa mysli.

PAMATUJ!
Autor urcite.me.neznas, 19.02.2010
Přečteno 295x
Tipy 5
Poslední tipující: Tomáš Přidal, Kristine Clary-Aldringen, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí