Příchod jara

Příchod jara

Anotace: jaro ...

Skončil zimní vlády čas
jaro přišlo mezi nás.
Slunci zčervenala líčka
otevřelo svá víčka.

Dotklo se nás paprskem
dokouklo až sem.
Vše začíná být čilé
budou zas krásné jarní chvíle.

Vyroste tráva
třešně rozkvetou.
Jaro krásu dává
tu krásu staletou.

Vyklíčí láska
otevřou se všechna srdce.
Ta tajemná kráska
co každý ji chce.

Jaro se vrátilo mezi nás
už přišel jeho čas.
Zima končí je to znát
každý je tomu rád.

Je tu jaro s třešněmi
je tu jaro s láskou.
Rozkvetlými větvemi
a s přírodou krásnou.
Autor Alien.v.v.s., 24.02.2010
Přečteno 741x
Tipy 10
Poslední tipující: Lioness, enigman, hašlerka, Agniezka, Mbonita, CULIKATÁ, Květka Š.
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

jééé..tak to si počkám..na lásku..co uvnitř mám..a tak ráda ji rozdávám :o)

25.02.2010 16:28:00 | Agniezka

Hurá-těším se na kytičky.

25.02.2010 08:31:00 | CULIKATÁ

..ještě chvilku..

24.02.2010 20:42:00 | Květka Š.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí