Jaro,Léto,podzim,zima

Jaro,Léto,podzim,zima

Anotace: nevim jak ji popsat prisla sama jako vsechny ostatni:)

Pučící květy
a ta vůně jara,
příroda se zdá velmi bujará.
Potom je tu léto,
slunce a žár,
každý mikiny a bundy do skříně dal.
Přichází podzim,barevný a padá listí,
což je každý rok jistý.
Dál je tu zima,
vždy udeří mráz,
ale aspoň malou radost má každý z nás.
Andělíčci,sněhuláčci pojdte si hrát,
já vím,že bych vás ted neměl hřát.
Okamžik pouhý,teplo se vzbouří:
"Roztál se mi sněhulák!!!"volal jeden malý žák.
Zklamaný odcházel dál,
slzy marně shovával.
Večer tiše pod peřinkouzašeptal:"Měl jsem tě rád,byl jsi můj kamarád!"
Autor Janica, 11.12.2005
Přečteno 686x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí