Slunce šarlatové

Slunce šarlatové

Anotace: ***

Mlha se zvedá
A slunce šarlatové
Svými paprsky hladí
Krajinu ránem probuzenou,
Ještě ospalou

Krajinu lesy pokrytou,
Které jak zelené moře
Rozlévají se po úbočí
Horských svahů

A vysoko v oblacích
Orel se vznáší
Z pocitem volnosti
Jak vězeň co po několika letech
Se na svobodu vrací
Autor WWW, 12.12.2005
Přečteno 360x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

I já srdíčkově děkuji.

12.12.2005 09:27:00 | takova

Krásná a něžná... nejen hlavu zvednout donutí...
Srdíčkově děkuju ti... :o)

12.12.2005 08:42:00 | Cecilka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí