Podzim

Podzim

Anotace: Minulý podzim.....

Sbírka: Moje básněnky

Zelený list pomalu žloutne jeho tělo dozrává. Daleké pole na kterém těžké klasy zvolna ulehají k zemi se chystá na sklizeň. Ptáci už sbírají síly na dlouhý let.

Kráčíme všichni krajinou přírodu hltajíce děvče povídá svému milému jak lesy třpití se. Vidím to stejně stejně to cítím a stejně nevím zda-li a komu to říci.

Zářivě žlutý list v celé své kráse se spoustou kamarádů dávají koruně zlatavý nádech. Na pole zorané táhne už studený první zimní vánek.

Všechno začíná utichat už brzy přijde dlouhý spánek.
Zima už i na nás doléhá dívka ohřívá se na cizích bedrech.

Hřeje mě na prsou pocit že příroda žije i ve mně.
Autor D.R.G., 27.02.2010
Přečteno 393x
Tipy 7
Poslední tipující: Robin Marnolli, Yoda
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

dám bod za pro mne zváštní sled myšlenek. graficky bych to asi více lámal do básně..no neumim to říct, ale pěkný je to:-)

13.12.2012 23:43:36 | Robin Marnolli

Díky za hodnocení. Na interpunkci zapracuji.

28.02.2010 20:16:00 | D.R.G.

Dávám dva tipy, ale tu interpunkci bych dle svého názoru zrušil, jinak pěkná báseň volným veršem napsaná...

28.02.2010 15:18:00 | Ing. Václav Kovalčík chce zlepšit svět.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí