V sílu jara věřím

V sílu jara věřím

Anotace: *** už se nemůžu dočkat jara..

V sílu jara věřím,
kolena promažu, už mu
naproti běžím.

Ještě mně po zimě loupá v kříži,
to nic, hlavně, že jaro se blíží.

Jo, mladý duch je stále v mém těle,
hezky ho zahřeje, nastartuje směle.

Radostí se zmítám celičká,
jako ta pilná včelička.

I když je ještě sníh a mráz,
už cítím ve vzduchu tu změnu,
těším se na proměnu.
Autor devcatko z jetele, 01.03.2010
Přečteno 631x
Tipy 11
Poslední tipující: Agniezka, Bíša, ilona, labuť, Psavec, CULIKATÁ, Květka Š.
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Už se snad dočkáme.

02.03.2010 00:15:00 | Psavec

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí