chcel

chcel

Anotace: ....

chcel by som
vlastniť perie
namiesto rúk

len tak
behať po oblohe
hladiť mračná

pozorovať nahé polia
a zver šantiacu
na čistine

dýchať vzduch
bez uhľovodíkov
kúpať sa v daždi

spokojne žiť v mieste
kde je dovolené
dýchať
Autor MikroB, 02.03.2010
Přečteno 293x
Tipy 6
Poslední tipující: Bíša, CULIKATÁ, Mbonita, Radek.oslov.Šafárik
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí