Předjaří

Předjaří

Anotace: :)

Z modravého nebe
kloní se zlatavé kadeře
slunce krásně hřeje
počasí jak na jaře.

Radost duši rozkvétá
a tlačí chlady zimy
vydržím až do léta
než prodlouží se stíny.

Nastavuji svoji tvář
jak slunečnice květy
chytám lačně slunce zář
ozářen a slepý.

Těším se tu na teplo
jak ptáci z letních dnů
a taky moc na světlo
co drží déle tmu.
Autor Ďábel sám, 03.03.2010
Přečteno 375x
Tipy 12
Poslední tipující: mkinka, Kars, CULIKATÁ, Psavec, Mbonita, Kett, Žqáry, rezina
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Hodně líbí.

20.03.2024 19:55:02 | mkinka

Hezké obraty

03.03.2010 22:03:00 | Kars

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí